Logo BIP Logo ePUAP
Biuletyn Informacji Publicznej
herb jednostki
Starostwo Powiatowe w Międzychodzie
System Rada

System Rada
Profile Radnych, komisje, interpelacje, kalendarz posiedzeń.

System eBoi

eBoi
Jak załatwić sprawę?

Klauzula informacyjna dla Radnych Rady Powiatu Międzychodzkiego

KLAUZULA INFORMACYJNA 
dla Radnych Rady Powiatu Międzychodzkiego
 

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

  1. administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Starosta Międzychodzki z siedzibą w Starostwie Powiatowym  w Międzychodzie, ul. 17 Stycznia 143,
  2. inspektorem ochrony danych osobowych w Starostwie Powiatowym w Międzychodzie jest Pani Agnieszka Krupa – Sokołowska mail inspektor@powiat-miedzychodzki.pl
  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji ustawowych zadań powiatu – art.6 ust.1 pkt c RODO,
  4. odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa
  5. Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.  
  6. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane w czasie określonym przepisami prawa, zgodnie z obowiązującą w tym zakresie instrukcją kancelaryjną.
  7. posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania.
  8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;
  9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych w zakresie wymaganym ustawodawstwem, w tym: - ustawą z dnia 5 czerwca 1998r. o samorządzie powiatowym  jest obligatoryjne, a w pozostałych przypadkach ma charakter dobrowolny. 
     

Metadane - wyciąg z rejestru zmian

Akcja Osoba Data
Dodanie dokumentu: Mikołaj Konopiński 03-07-2018 13:35:05
Osoba, która wytworzyła informację lub odpowiada za treść informacji: Mikołaj Konopiński 03-07-2018
Ostatnia aktualizacja: Dorota Wicenty 06-08-2019 09:22:54